Πληροφορίες επικοινωνίας

Επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία.

Πρό των πυλών το ενδεχόμενο να επιτρέπονται μετακινήσεις σε σπίτια μόνο τις μεσημεριανές ώρες και όχι το βράδυ και αυτό με την χρήση ειδικού κωδικού ή έγγραφης βεβαίωσης, για την Παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων και την Πρωτοχρονιά.

Τα SMS και οι βεβαιώσεις παραμένουν ως έχουν και κατά τη διάρκεια των εορτών, ωστόσο συζητιούνται κάποιες παραλλαγές για τις επισκέψεις λόγω της ιδιαιτερότητας των ημερών αυτών.

Πιθανώς να επιτρέπονται επισκέψεις σε σπίτια μόνο τις μεσημεριανές ώρες και όχι το βράδυ, με τη χρήση του κωδικού 4. Στο τραπέζι της κυβέρνησης τίθενται σενάρια και για δήλωση της διεύθυνσης του σπιτιού όπου θα μεταβεί κάποιος, ώστε να μην ξεπεραστεί το όριο των 9 ατόμων.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συνέντευξή του στον Alpha, τόνισε πως επιτρέπεται να κάνουμε ρεβεγιόν ή να αλλάξουμε τη χρονιά με μία οικογένεια ακόμα, δίχως να στερηθούμε τις οικογενειακές αυτές άγιες μέρες, αλλά με περιορισμό στο σύνολο των ατόμων.

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας τις νυχτερινές ώρες θα ισχύσει καθ’ όλη την διάρκεια των εορτών εκτός από τις παραμονές και η κυβέρνηση σκέφτεται να βρει το πιο ελαστικό μέτρο για τις συγκεκριμένες ημέρες αλλάζοντας τις ώρες, δίνοντας κάποια παράταση.

Σύμφωνα με τις κυβερνητικές πηγές, υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο η απαγόρευση της κυκλοφορία να ξεκινά από τις 10 το βράδυ και όχι από τις 9 που ισχύει τώρα. Όσο για την ημέρα της Πρωτοχρονιάς η κυβέρνηση τείνει στο να διακόψει την κυκλοφορία στη 1 μετά τα μεσάνυχτα. Αναμένουμε τις επίσημες δηλώσεις, που θα ανακοινωθούν.

Share:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *