Πληροφορίες επικοινωνίας

Επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία.

Δύο νέα μέτρα θα εισηγηθούν αύριο, οι ειδικοί επιστήμονες, οι οποίοι κρίνουν αναγκαία. Πρώτο η παράταση μίας τουλάχιστον εβδομάδας του lockdown στην Αττική και δεύτερο η χρήση της διπλής μάσκας σε μέρη με έντονο συνωστισμό όπως είναι τα σούπερ μάρκετ και τα μέσα μαζικής μεταφοράς. 

Σύμφωνα με την επιτροπή που δημιουργήθηκε για να μελετήσει το θέμα της διπλής μάσκας, κατέληξε με βάση τα πρώτα στοιχεία πως οι δύο μάσκες εξασφαλίζουν προστασία στο 95% από την μετάδοση του ιού.

Φρένο στα SMS στο 13033

Περιορισμός στα μηνύματα προς το παρόν δεν υπάρχει και παρατηρούνται διαρκείς παραβάσεις με συνεχόμενες αποστολές κωδικού 2 ή και άλλου κωδικού, κάνοντας πολύωρη τη βόλτα των καταναλωτών στα καταστήματα ή πραγματοποιώντας μη απαραίτητες μετακινήσεις.

Η λύση που μελετά η κυβέρνηση είναι η δημιουργία ενός νέου αριθμού που θα αποστέλλουμε sms, διαφορετικού από αυτόν που γνωρίζουμε έως σήμερα, στον οποίο θα έχουμε δικαίωμα για αγορές αποκλειστικά. Ο νέος περιορισμός είναι πως η αποστολή τέτοιου είδους sms, θα μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο μία φορά την ημέρα.

Share:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *