Πληροφορίες επικοινωνίας

Επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία.

Παρά την καλή επιδημιολογική εικόνα των τελευταίων ημερών, ανακοινώθηκε πως η απαγόρευση μετακινήσεων 21:00 έως 05:00 εφαρμόζεται ξανά από την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021 με ισχύ έως την 11/1/2021.

Τα SMS μετακίνησης στο ωράριο 21:00 έως 05:00

Όσον αφορά τις μετακινήσεις από τις 21:00 έως τις 05:00, θα πραγματοποιούνται με μήνυμα στο 13033 ή με έγγραφα μετακίνησης για:

•Εργασία (μέσω βεβαίωσης εργαζόμενου)

•Λόγους υγείας (κωδικός 3)

•Ατομική άθληση ή έξοδο με κατοικίδιο (κωδικός 6)


Τα SMS μετακίνησης για τις υπόλοιπες ώρες από Κυριακή 3/1/2021


(Κωδικός 1) Μετακίνηση για λόγους υγείας (μετάβαση σε φαρμακείο, επίσκεψη στον γιατρό ή μετάβαση σε νοσοκομείο ή κέντρο υγείας, εφόσον αυτό συνιστάται μετά από σχετική επικοινωνία).


(Κωδικός 2) Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών ειδών πρώτης ανάγκης, όπου δεν είναι δυνατή η έγκαιρη αποστολή τους.


(Κωδικός 3) Μετάβαση σε δημόσια υπηρεσία, εφόσον δεν είναι δυνατή η ηλεκτρονική ή τηλεφωνική εξυπηρέτηση και μόνο για κατεπείγουσες ανάγκες, μετά από τον καθορισμό ραντεβού για το οποίο ενημερώνεται εγγράφως ή ηλεκτρονικώς ο πολίτης και υπό την επιπλέον προϋπόθεση επίδειξης της ως άνω ενημέρωσης, καθώς και μετάβαση στην τράπεζα, στο μέτρο που δεν είναι δυνατή ηλεκτρονική συναλλαγή.


(Κωδικός 4) Μετάβαση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη, καθώς και για μεταφορά συζύγου ή συγγενούς πρώτου βαθμού από και προς τον τόπο εργασίας του, εφόσον υφίσταται σχετική ανάγκη. Σε αυτές τις περιπτώσεις (παροχή βοήθειας, μεταφορά συζύγου ή συγγενούς στην εργασία του).


(Κωδικός 5) Μετάβαση σε κηδεία υπό τους όρους που προβλέπεται από τον νόμο ή για μετάβαση γονέων που τελούν σε διάσταση που είναι αναγκαία για τη διασφάλιση της επικοινωνίας γονέων και τέκνων, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.


(Κωδικός 6) Σωματική άσκηση σε εξωτερικό χώρο ή κίνηση με κατοικίδιο ζώο, ατομικά ή ανά δύο (2) άτομα, υπό την προϋπόθεση τήρησης στην τελευταία αυτή περίπτωση της αναγκαία απόστασης του ενάμισι (1,5) μέτρου. Καθώς και μετάβαση για σίτιση αδέσποτων ζώων, εφόσον η μετάβαση πραγματοποιείται εντός του δήμου κατοικίας του.

Απο την Κυριακή 3/1/2021 έως την Δευτέρα 11/1/2021 παραμένουν κλειστά όλα τα εμπορικά καταστήματα που λειτουργούσαν με click away, τα βιβλιοπωλεία, τα κομμωτήρια, τα καταστήματα υπηρεσιών περιποίησης νυχιών, τα ΚΤΕΟ, το κυνήγι και το ψάρεμα, καθώς και τα σχολεία σίγουρα θα παραμείνουν κλειστά έως την 11/1/2021.

Στόχος των νέων μέτρων είναι να επιτραπεί το άνοιγμα των σχολείων στις 11 Ιανουαρίου.Share:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *