Πληροφορίες επικοινωνίας

Επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία.

Η εταιρία LB CASTING LTD, εδρεύει στο Leeds και είναι υπεύθυνη για την εύρεση εξτρά ηθοποιών και κομπάρσων για την δημοφιλή σειρά Peaky Blinders.

Αναμένοντας την καινούρια σεζόν, η παραγωγή ανέθεσε να βρεθούν άνθρωποι οποιασδήποτε εθνικότητας, και όσο το δυνατόν να έχουν από φυσικού την εμφάνιση της εποχής που διαδραματίζεται η 6η σεζόν της σειράς.

Τί σημαίνει αυτό; Όσον αφορά τους άνδρες, να μην έχουν μοντέρνα και extreme κουρέματα, αλλά τα μαλλιά τους να ειναι κλασικά και φυσικά, δηλαδή όχι βαμμένα. Δεν θέλουν γενειάδες, αλλά εντελώς ξυρισμένα πρόσωπα και ο σωματότυπος να είναι κανονικός και προς το αδύνατο. Όσο για τις γυναίκες τα μαλλιά τους πρέπει να είναι μέχρι τον ώμο, να είναι φυσικά και όχι βαμμένα και η σιλουέτα τους να είναι πιο “μινιόν”.

Αν πιστεύεις ότι μπορείς να βρεθείς στην πιο επικίνδυνη συμμορία, δεν εχεις παρά να επικοινωνήσεις με την εταιρία και να κρίνουν αν αξίζεις μια θέση ανάμεσά τους.

Share:

3 Comments

 • Μάνος Χριστοδουλάκης, 27 Δεκεμβρίου 2020 @ 12:59 ΜΜ Reply

  Θα ήθελα πολύ να παίξω σε μια σειρά το έχω με την υποκριτική αλλά καλύτερα οι πράξεις Μ να δείξουν τι μπορώ και όχι τα λόγια

 • Eleftheria, 27 Δεκεμβρίου 2020 @ 2:52 ΜΜ Reply

  😍😍

 • Ananiadis George, 27 Δεκεμβρίου 2020 @ 6:43 ΜΜ Reply

  I want to play 🙏🏻 It’s my dream to be actor and I think I can do it
  My name George Ananiadis I am 23 years old I am from Greece but I am leaving in Germany now 🙏🏻🙏🏻

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *