Πληροφορίες επικοινωνίας

Επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία.

Ο Πάνος Καλλίδης εμφανίστηκε στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” του Νίκου Μουτσινά κάνοντας έκπληξη στον παρουσιαστή. Ακολούθησε μια συνέντευξη όπου μίλησε για όλα.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στο casting που πέρασε, στον λόγο που χάλασε τη σχέση του με τους Τζέιμς, Άννα Μαρία και Νίκο και στην οικειοθελή του αποχώρηση.

«Το σενάριο ήταν ότι θα παίξουν με χαρακτήρες φέτος. Όταν είχαν κάνει το ραντεβού για το casting ρώτησα τι είδαν σε εμένα. Είμαι ένας άνθρωπος που καπνίζω, δεν τρέχω και μου είπαν ότι ο χαρακτήρας μου θα αρέσει στον κόσμο. Όλα τα παιδιά έχουν ξεχωριστό χαρακτήρα. Ξεκίνησα να κάνω παρέα με Τζέιμς, Άννα Μαρία και Νίκο και χάλασε για το τίποτα. Για μια κατσαρόλα. Σκέφτεσαι περίεργα, λόγω της απομόνωσης. Πράγματα που σκέφτομαι τώρα ότι θα τα αντιμετώπιζα διαφορετικά μέσα ήταν τεράστια προβλήματα», είπε.

Στην συνέχεια, πρόσθεσε: «Η Άννα Μαρία είχε τον δικό της τρόπο σκέψης και μπορεί να μην ταίριαζε με κάποιους ανθρώπους. Εγώ όταν κατάλαβα ότι πρέπει να το ζήσω αυτό έτσι και με τη νοσταλγία και την κούραση έφυγα. Το παιχνίδι θα σε κάνει να έρθεις αντιμέτωπος και με τους φίλους σου».

«Το αγόρι που έχει εδώ η Μαριαλένα γνωρίζει τη Λεάννα. Είναι πολύ καλοί χαρακτήρες, όλα τα νέα παιδιά. Ξέφευγα λίγο μαζί τους. Μετά το έπαθλο επικοινωνίας με την οικογένειά μου, αυτό λειτούργησε αντίθετα στο να μου δώσει δύναμη. Και η Ελευθερία είχε περάσει φάση κάποια στιγμή. Ή που θα ξεσπάσει ο παίκτης ή θα κάνει αυτό που έκανα εγώ. Ο Αλέξης είναι έμπειρος, έξυπνος. Ξέρει τι λέει. Είπε πράγματα που ενόχλησαν για την Άννα Μαρία, όταν μιλάγαμε περί ηθικής. Οτιδήποτε είχε λεχθεί σε παρέα ήταν χαρτί στο χέρι παικτών για να το χρησιμοποιεί εναντίον στο συμβούλιο. Εγώ δεν έχω καλή μνήμη και δεν μπορούσα να το κάνω αυτό» είπε ο Πάνος Καλλίδης.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Share:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *