Πληροφορίες επικοινωνίας

Επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία.

Πρόκειται για την Ειρήνη Μουντούκη, την οποία την γνωρίσαμε μέσα από το τηλεοπτικό παιχνίδι του Star Next Top Model.

Η Ειρήνη είναι επαγγελματίας plus size μοντέλο. Πέρα από την εικόνα της, είχε εντυπωσιάσει τους κριτές για τον αέρα της και την αυτοπεποίθηση της.

Επιπλέον, έχει ιδρύσει το κίνημα «Diversity is Power», όπως δήλωσε η ίδια: «Σκοπός του κινήματος είναι κάθε γυναίκα να αγκαλιάσει τον εαυτό της γι’ αυτό ακριβώς που είναι».

Πρόσφατα, σε συνέντευξη της στην δημοσιογράφο Χρίσλα Γεωργακοπούλου αποκάλυψε σοκαρίστηκα πράγματα για την παιδική της ηλικία.

Η Ειρήνη από τα 9 της χρόνια έως και τα 13 δεχόταν σεξουαλική παρενόχληση από τον σύντροφο της μητέρας της.

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Ξεκίνησαν όλα πολύ αθώα, τολμώ να πω. Νομικά ήταν κυρίως σεξουαλική παρενόχληση γιατί δεν υπήρχε διείσδυση. Ιατροδικαστικά δεν θα υπήρχαν ευρήματα εκείνη τη στιγμή. Ήταν ένας ευχάριστος άνθρωπος που ήθελε να μας φροντίζει να μας κάνει μπάνιο. Ήταν όλο και πιο στενή σωματικά η επαφή», λέει αρχικά η Ειρήνη Μπουντούκη αναφέροντας πως η μητέρα της δεν είχε καταλάβει τίποτα γιατί εκείνος κρυβόταν πολύ καλά. «Πολλές φορές πέραν του ότι κρυβόταν πολύ καλά, αυτό που συμβαίνει μπροστά μας αρνούμαστε να το δούμε. Εγώ έφτασα να μιλήσω μετά τα 18. Με έσωσε το διάβασμα. Θα μπορούσα να έχω μπει στη διαδικασία χρήσης ουσιών. Μεγάλωσα και σε μια περιοχή που δεν θεωρείται και τόσο καλή, τη Δυτική Αττική. Τα ναρκωτικά για εμάς στο σχολείο ήταν μια καθημερινότητα. Κατάφερα να φύγω από το σπίτι και είπα πρέπει να ζήσω. Είμαι βαθιά ευγνώμων για το ένστικτο αυτοσυντήρησης μέσα μου».

Στην ερώτηση για το πως ζούσε αυτά τα 4 χρόνια με αυτόν τον άνθρωπο, απαντά:

«Δεν είναι μόνο τα τέσσερα χρόνια που έζησα. Είναι όλη σου η ζωή. Δεν σε στιγματίζει μόνο, σου σκίζει τη σάρκα, την ψυχή και ύστερα καλείσαι μόνος σου να τα ξαναενώσεις. Είναι μια ζωή γεμάτη φόβο, γεμάτη ανασφάλεια, το να πέφτεις στο κρεβάτι σου και κυριολεκτικά να μην ξέρεις από που θα σου έρθει, Με κρίσεις άγχους, με κρίσεις πανικού, με κακοποιητικά επεισόδια».

Στη συνέχεια, μίλησε για τις συνεχείς απειλές που δεχόταν από τον άνθρωπο που την κακοποιούσε για να μην μιλήσει, για την αντίδραση της μητέρας της όταν τελικά το έμαθε και για την επιθυμία του πατέρα της να σκοτώσει τον άνθρωπο που διέλυσε τη ζωή της κόρης του.

Επιπλέον, μιλάει για την ψυχιατρική βοήθεια που χρειάστηκε, για τον ρόλο του συζύγου της και για την ημέρα που του αποκάλυψε όλη την αλήθεια.

Δείτε όλη τη συνέντευξη:

Share:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *