Πληροφορίες επικοινωνίας

Επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία.

Στο σπίτι του GNTM βρέθηκε η εκπομπή “Στη φωλιά των ΚουΚου”. Πιο συγκεκριμένα, η Τζώρτζια Γεωργίου μετά το τέλος του χθεσινού επεισοδίου βρήκε τους διαγωνιζόμενους στο σπίτι και τους ρώτησε λεπτομέρειες για τη συμβίωση τους.

Ο Ηρακλής δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τη σχέση της Μαριαγάπης με τον Αιμιλιάνο “friends with benefits”, περισσότερο όμως για τον Αιμιλιάνο αφού σύμφωνα με τα λεγόμενα του η Μαριαγάπη το βλέπει πιο συναισθηματικά.

Ο Edward με τη σειρά του συμπλήρωσε: «Είναι αρκετό καιρό μαζί και το έκρυβαν. Όλοι το ξέραμε. Δεν ξέρω πως βλέπει τη Μαριαγάπη ο Αιμιλιάνο, αν είναι ερωτευμένος ή όχι. Αλλά μόνο και μόνο που κάνει σ3x, αυτό τον βοηθάει».

Ωστόσο, ο Αιμιλιάνο και η Μαριαγάπη δεν αρνήθηκαν την “ιδιαίτερη” σχέση που έχουν μεταξύ τους, αφού ο Αιμιλιάνο δήλωσε: «Φοβήθηκα μη φύγει η Μαριαγάπη. Ήταν bottom two και η καρδιά μου χτυπούσε πολύ δυνατά. Είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας. Αυτή τη στιγμή για μένα η Μαριαγάπη είναι ένα μεγάλο boost. Με γεμίζει».

Εκείνη από την πλευρά της δήλωσε: «Με τον Αιμιλιάνο έχουμε έρθει πάρα πολύ κοντά και είναι πολύ όμορφο αυτό που συμβαίνει. Είναι ωραίο να μην κρύβεις τα συναισθήματά σου. Με βοηθάει πολύ που έχω τον Αιμιλιάνο μέσα στο παιχνίδι, όπως θεωρώ ότι βοηθάει κι εκείνον η ύπαρξή μου μέσα στο σπίτι και το παιχνίδι».

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το καρφί της για τη Ζενεβιέβ ως κριτή

Share:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *