Πληροφορίες επικοινωνίας

Επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία.

Ένας χρόνος έχει περάσει από την πρεμιέρα της 4ης σεζόν της αγαπημένης μας σειράς “La Casa de Papel” και η αλήθεια είναι ότι μας έχει λείψει πολύ και περιμένουμε με ανυπομονησία την τελευταία σεζόν.

Η 4η σεζόν ήταν γεμάτη αγωνία, θλίψη για τον θάνατο της Ναϊρόμπι και με το τέλος της να μας κράτα σε μεγάλη αγωνία για το τι εξέλιξη θα έχει.

Όμως, σύμφωνα με τις τελευταίες ενημερώσεις θα περιμένουμε πολύ ακόμα για την 5η και τελευταία σεζόν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Express, ο δημιουργός Alex Pina δήλωσε ότι η νέα σεζόν δεν θα κυκλοφορήσει στο Netflix πριν από τον Σεπτέμβριο. Αυτό σημαίνει ότι η πρεμιέρα θα γίνει μετά τον Σεπτέμβριο του 2021.

Ο τελευταίος κύκλος του La Casa de Papel αναμένεται ότι θα έχει συνολικά δέκα επεισόδια, δύο επεισόδια περισσότερα δηλαδή από το συνηθισμένο.

Μετά την ανακοίνωση του Netflix για τον νέο κύκλο, ο Alex Pina είχε στείλει το δικό του μήνυμα στους τηλεθεατές του La Casa de Papel, στο οποίο έγραφε:

“Περάσαμε έναν χρόνο σχεδόν αναλογιζόμενοι πως θα διαλύσουμε τη συμμορία. Πως θα βάλουμε τον “Καθηγητή” στα σχοινιά. Πως θα οδηγηθούμε σε μη αναστρέψιμες καταστάσεις για πολλούς χαρακτήρες. Το αποτέλεσμα είναι το πέμπτο μέρος του “La Casa De Papel”.

Ο πόλεμος φτάνει στα πιο ακραία και άγρια επίπεδα, αλλά πρόκειται επίσης για την πιο επική και συναρπαστική σεζόν.”

Αναμένουμε με ανυπομονησία!

Share:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *