Πληροφορίες επικοινωνίας

Επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία.

Όπως είδαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας, ο Τριαντάφυλλος επέστρεψε στην καλύβα του Survivor φορώντας κηδεμόνα εξαιτίας τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί εδώ και αρκετό καιρό.

Το σκηνικό αυτό έγινε αντικείμενο σχολιασμού στο “Πρωϊνό”. Πιο συγκεκριμένα, ενόχλησε πολύ τον Γιώργο Λιάγκα ο τρόπος με τον οποίο ο Τριαντάφυλλος διαχειρίστηκε την κατάσταση λέγοντας πως προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τα πάντα προκειμένου να γίνει συμπαθής στο κοινό.

«Συγγνώμη, αλλά είναι λίγο ντροπή του Τριαντάφυλλου. Τον κατηγορούν όλοι ότι εκμεταλλεύεται ακόμα και το τελευταίο πλάνο. Όταν είσαι πραγματικά άρρωστος και φοράς αυτό το πράγμα που λέγεται κηδεμόνας, που το φοράνε πολλοί άνθρωποι που έχουν προβλήματα με τη σπονδυλική τους στήλη, όπως κι εγώ είχα φορέσει κάποια στιγμή στη ζωή μου, αν μη τι άλλο δεν το επιδεικνύεις, αλλά το κρύβεις.

Φοράς ένα κοντομάνικο μπλουζάκι για να μην επιδεικνύεις αυτό το πράγμα που κάνει και το στήθος έτσι. Συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά εμένα, το θέαμα αυτό…Πουλάει ακόμα και το τελευταίο πράγμα που μπορεί να θεωρήσει ότι αξιοποιείται για να γίνει συμπαθής. Για μένα είναι ξεφτίλα αυτό το πράγμα» ανέφερε.

Η Άννα Μαρία Βέλλη γuμνή στην αγκαλιά του πρώην της: Οι φωτογραφίες που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν(pics)

Share:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *