Πληροφορίες επικοινωνίας

Επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, μίλησε για την πορεία του κορονοϊού στη χώρα μας καθώς και για όλα τα νέα μέτρα που θα ισχύσουν.

Πιο συγκεκριμένα, αποφασίστηκε:

– Η απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 9 το βράδυ ως τις 5 το πρωί για όλη τη χώρα και όλη τη βδομάδα, αρχής γενομένης από σήμερα, Σάββατο 20/03/2021.

– Επαναλειτουργούν τα κομμωτήρια και κέντρα περιποίησης άκρων από τη Δευτέρα 22 Μαρτίου.

– Επαναλειτουργία υπαίθριων αρχαιολογικών χώρων έως 3 άτομα με χρήση μάσκας και χρήση του κωδικού 6 και χωρίς αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα.

– Άνοιγμα των δημόσιων πάρκων, με επίσκεψη έως τριών ατόμων, εκτός εάν αφορά σε οικογένειες και πάλι με χρήση του κωδικού 6 και μετακίνηση με τα πόδια ή με ποδήλατο.

– Τέλεση λειτουργίας με 1 πιστό ανά 25 τμ και όριο τους 20 πιστούς για Κυριακή της Ορθοδοξίας, για την 25η Μαρτίου και τους δεύτερους χαιρετισμούς της Θεοτόκου.

– Τέλος, επιτρέπεται η ερασιτεχνική αλιεία για τους διαμένοντες σε παραθαλάσσιους δήμους με χρήση του κωδικού 6.

Επιπλέον, στόχος της κυβέρνησης είναι να γίνονται έως και 10.000.000 τεστ κορονοϊού την εβδομάδα για αυτό και πρόκειται να δοθούν άμεσα τεστ στα φαρμακεία όπου οι πολίτες θα μπορούν να κάνουν δωρεάν. Πιο συγκεκριμένα, οι πολίτες θα δικαιούνται ένα δωρεάν τεστ από το φαρμακείο της γειτονιάς του με τον αριθμό ΑΜΚΑ τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Share:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *